Dansk supermode

Hvis der er en ting, som vi danskere godt kan være stolte af – så er det vores modetøj. De danske designere er nemlig nogle af verdens bedste, og de mange danske modemærker høster roser verden over. Et af de nyeste skud på stammen indenfor herremoden i Danmark, er mærket Brand8.

Brand8 er et forholdsvist nyt mærke, og kan ses som et led i den store tøjrevolution, der er blevet sat i gang herhjemme. Der er nemlig strømmet et hav af nye tøjmærker til det danske marked – hvor altså Brand8 er et af de brands, der har formået at etablere sig.

Brand8 har deres rødder i det Københavnske, og mærkets kollektioner bliver designet i et plenum af mange talentfulde designere. De mange inputs har medvirket til innovative og lækre kollektioner, der tydeligvis har ramt lige i øjet hvad angår herremoden i Danmark.

Velgørenhed og omtanke

En af kerneværdierne i Brand8 er deres fokus på velgørenhed, og at give lidt til dem, der måske ikke har så meget. Det er således også derfor, at tøjmærket donerer 8 % af deres årlige overskud til velgørende organisationer; heriblandt Aids-fondet.

Men det stopper ikke her for det lækre tøjmærke. Brand8 har nemlig også været en stor del af projektet ”Den Gule Flyver”, der hjælper udsatte børn og unge på Nørrebro. Alt sammen et led i tøjmærkets overordnede strategi; at producere tøj med hjerte.

Brand8 har fået rigtigt god vind i sejlene, og deres velgørende tilgang til dét at drive virksomhed, er noget der har fået mange kendte med på vognen. Du skal derfor ikke blive overrasket, hvis du ser stjerner som Rasmus Seebach eller Felix Schmidt i t-shirts, sweatshirts eller shorts fra Brand8.

Fede sommernyheder

Brand8 har netop lanceret en masse fedt sommergear til dig, der gerne vil klædes godt på til solens komme. Med det danske brand får du et væld af forskellige shorts, der holder den simple og minimalistiske stil.

Sommeren plejer altid at være lig med prints og farver, og det er Brand8 godt klar over. Derfor får du altid en masse fede detaljer fra det danske tøjmærke – eksempelvis blomsterprint på et par ellers minimalistiske shorts.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *