Beskyt din iPhone 6 på en billig måde

Den nye iPhone 6 er endelig på gaden, og jeg har glædet mig rigtigt meget. Jeg er nok lidt af en Apple fanboy, og det betyder jo, at jeg bare må eje den nye iPhone. Jeg vil dog gerne starte med at indrømme, at jeg synes prisen er forfærdelig høj – men ikke desto mindre betalte jeg gladeligt de mange tusinde kroner, for den nye og lækre model.

Men bedst som jeg fik pakket min iPhone 6 ud af kassen, blev jeg ramt af momentan panik; tænk sig at man tabte sit nye yndlingslegetøj, og det gik i stykker. Det ville være en regulær katastrofe, og det ville jeg for alt i verden undgå. Jeg begyndte derfor at undersøge sagen, med henblik på at finde den bedste beskyttelse til min iPhone 6.

Beskyttelse af din smartphone

De nye og moderne smartphones har rigtigt mange fede funktioner, men de holder altså ikke så godt som de gamle telefoner. Dermed ikke sagt, at jeg ville ønske mig tilbage til Nokia 3310 – for jeg er helt pjattet med ny og moderne teknologi. Det betyder dog, at du skal passe ekstra godt på din nye iPhone 6, hvis ikke du vil udsætte dig selv for ærgrelse.

Jeg har derfor valgt at investere i et flot og smart cover til iPhone 6 fra inCover – netop fordi jeg ikke vil udsætte den for unødig skade. Tidligere havde jeg den holdning til covers, at de var store og bulky, men de nye og moderne covers til iPhone 6 er meget lettere og tyndere. Det gør jeg superglad, for det betyder, at jeg kan beskytte min iPhone – uden at gøre den meget større og tungere.

En anden mulighed er naturligvis etuier til din smartphone, men jeg synes ikke det er den bedste løsning. Jeg ved godt, at de beskytter telefonen rigtigt godt – men de fylder også rigtigt meget. Derudover er der en masse bøvl forbundet med, at hive telefonen op og ned af etuiet hver gang den skal bruges. Og det skal den jo ofte.

Har du tips til beskyttelse af iPhone 6? Så skriv endelig en kommentar til indlægget.

Disclaimer

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *