Med konen i Paris

Konen i Paris

På vores bryllupsdag havde jeg valgt at overraske Jytte med en tur til Paris. Jytte havde altid gerne villet se Eiffeltårnet og gå op og ned ad de romantiske franske gader, og den var jeg helt med på.

Jytte og jeg har været lykkelig gift i snart 16 år, og jeg elsker at glæde hende med gode gaver. Og glædelig overrasket det blev hun skam også, da hun fik gaven – hun sprang op og ned af sofaen som et lille barn.

Vi valgte at køre den lange tur til Paris i vores 9 årige gamle Skoda. Turen var lang men ganske hyggelig, og den foregik i vores helt egne tempo uden stress og jag. Jeg havde i forvejen booket værelse på et meget gammelt hotel, som jeg vidste, Jytte ville være helt vild med. Hotellet havde blomsterkasser hængende ned fra vindueskarmene og flotte gamle men velholdte gardiner, og det faldt lige i Jyttes smag.

Fik en sexgynge i gave

Det var meningen, at vi ville se lidt af Paris efter ankomsten, men vi var alt for trætte. I stedet valgte jeg at give Jytte den medbragte gave. Jytte kastede sig straks over gaven, og blev noget overrasket, da hun så, at det var en sexgynge.

Jeg havde købt en sexgynge, da en af mine arbejdskollegaer havde sagt til mig, at det var utroligt vigtigt at holde gang i sexlivet og hele tiden forny sig. Heldigvis er Jytte med på den værste, så vi fik straks sat gyngen fast i bjælken i loftet, og så fik den, hvad den kunne trække…

Jeg kan varmt anbefale en sexgynge eller elskovsgynge til ALLE… Uanset, om I har godt gang i sexlivet eller ej, så er den bare fantastisk. Med en sexgynge kan man dyrke elskov i et utal af forskellige positioner, som ellers ikke ville være mulige. Køb sexgynger og se sexstillinger på Sexgyngen.dk, hvor du også finder billeder og videoer.

Jeg fatter ikke, at jeg ikke langt tidligere har købt en sexgynge, for den koster kun fra cirka 500 kr. og opefter, så det er jo ingen herregård! Én ting er i hvert fald sikker, og det er, at Jytte og jeg vil til at gå på indkøb efter meget mere sexlegetøj end hidtil.

Der er mange, der siger, at det vil de aldrig røre ved, men lad dem om det. De aner ikke, hvad de går glip af, og det må de også selv om.

Nå, men da vi vågnede efter en hektisk nat, fik vi morgenmad, og så var vi klar til at udforske den fantastiske by. Jeg ved ikke, hvad det er, men Paris gør bare en ganske kærlig og romantisk. Det er som om, at man bare ikke kan lade hinanden være, når man går rundt i byen eller bare er på hotelværelset. Lad mig bare sige, at sexgyngen blev brugt mere end én gang på turen.

Disclaimer

2 kommentarer

  1. Peter Svar

    Ahh, ja. Byernes by, Paris. Der er vel næsten ikke noget bedre, når man skal på tur med sin udkårne 🙂 Og så kombineret med en sex gynge. Så har vi vist nået toppen 🙂

  2. Simon Svar

    Ahh, ja. Sådan en tur til Paris lyder godt nok ikke værst. Den kunne jeg godt ryge med på! Men det med sex-gyngen…. jeg ved nu ikke rigtigt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *