Voksiposen hitter

Voksiposen er en af de basiske produkter som forælder. Det er en nødvendighed, som gør det hele meget lettere og bekvemt. Voksiposen er en pose der, under alle vejrforhold, opretholder den rette temperatur for dit barn og kan rumme barnet, selv når det vokser. Udover bare at være en isolerende pose, kan man også få en støttende bundpladen, så posen i praksis fungerer som en lift. Dette åbner op for en masse nye muligheder, der gør voksiposen til et af de meste praktiske produkter inden for babyudstyr.

Voksiposens er en termokande til dit barn

Voksiposen er lavet af meget fint uld. Uld er kendt for, at have en effekt, der minder meget om en termokande. Dette betyder at når det er varmt, så holder barnet sig køligt, men hvis det er koldt, så holder barnet sig varmt. Selv på en varm tur på stranden eller en kold gåtur i skoven, holder voksiposen den rette temperatur for dit barn. Voksiposen har en overflade af et smart, vandafvisende materiale og et mellemlag af dun.

Voksiposen kan benyttes i al slags vejr, alle steder

Voksiposen kan bruges overalt og fås også med en bæreplade, der støtter barnet, hvis det skal løftes. Dette laver voksiposen om til en lift, så den kan bruges på helt nye måder. Med en regulerbar bærehanke og den støttende plade i bunden, bliver voksiposen uundværlig i din dagligdag. Posen kan bruges som sovepose, til transport i bilen, i klapvognen eller når man er på tur. Det er let og bekvemt at benytte lukke og åbne-funktionen, så barnet ikke vågner, når det skal puttes ind i eller tages ud af posen.

Designet med cool retro

Længere tilbage var voksiposen kun tilgængelig i den klassiske sorte farve. Nu fås den i en lang række farver. Den klassiske symbolske sorte voksipose, der aldrig går af mode, kan dog stadig købes. Alle farverne er lavet af samme lækre materialer som den originale.

Man kan nu også få helt nye designs som f.eks. Classic Red Dots, der appellerer til den mere feminine side, hvor posen selv er rød, men mellemforet har små røde prikker på en hvid baggrund. Af andre designs kan f.eks. nævnes de mere retro-inspirerede designs, hvor man har kombineret farver som rød, grøn og pink. Andre retro-designs har et farveskema i brun og grøn. Retro-serien kan bruges af både drenge og piger.

Voksiposen er uundværlig, hvis man har små børn

Med børn i den mindre alder, er voksiposen er populær kørepose et af de vigtigste midler i hverdagen. Der findes et hav af muligheder, som posen kan bruges til og du bestemmer selv, hvor meget du vil bruge den til. Voksiposen er det klassiske valg, der byder på nye muligheder, der vil komme dig til gavn.

Kilder: Voksipose.dk og Kørepose.dk

Disclaimer

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *