Også de ældre er på datingmarkedet

Der er efterhånden ikke dem, der ikke benytter sig af de mange online tjenester, man kan bruge til dating. Uanset hvem aldersgruppe man er, og hvilken type man er, er man formentligt på nettet for at finde en partner. I og med, at det bliver mere udbredt, er der også flere forskellige mennesker og aldersgrupper der opretter en profil på de mange dating sites.

Der er noget skønt ved, at både seniorer og helt unge mennesker kan finde en partner på de samme sites. Det hele handler blot om hvordan man definerer ens ønske til en partner. Der er en udbredt misforståelse for, at seniorer og ældre mennesker ikke i samme grad har behov for og lyst til fysisk intimitet med andre mennesker. Nogle tror, at når først man er blevet gammel, så forsvinder lysten helt. Når man ser på antallet af seniorer, der er på online datingsider, ser man en helt anden tendens.

Seniorer har svært ved at komme ud og møde andre

Mange synes, at det virker mærkeligt, at så mange seniorer er begyndt at bruge løs af de mange online datingsites der findes. Hvis man tænker videre over det, er det dog langt fra mærkeligt. Når man er ældre, har man ofte sværere ved at komme ud. Man har sine rutiner derhjemme, et par venner man ser, samt en familie man formentligt også ønsker at se noget til. Derfor er det ikke sikkert, at man kommer steder, hvor andre ældre mennesker også kommer.

Det er en af grundene til, at seniorer i stedet vælger at gå online. Og det faktum, at man skal oprette en online profil, er ikke en hindring i sig selv. For flere og flere ældre mennesker har godt styr på computere og internettet og behøver derfor ikke at være bange for det. Alternativt kan de fleste få hjælp et børn, børnebørn eller på et bibliotek.

Mange seniorer ved hvad de kigger efter

Når man er ung og er ude i single-verdenen, bliver man kastet rundt fra date til date og man kan ofte blive i tvivl om, hvor man har sig selv. Man ved måske ikke i så høj grad hvad man kan lide og hvor ens grænser går. Derfor ender man måske endda på nogle dates, som man slet ikke gider. Det sker sjældent for de ældre mennesker. For stort set alle seniorer kender sig selv ret godt. Efter et langt liv, hvor man har været sig selv, kender man sig selv og sine grænser.

Det, at mange seniorer er opmærksom på deres grænser gør, at de ikke kommer ud i situationer, hvor de ikke kan bunde. Derfor er det ofte nemt for seniorer at komme på online datingmarkedet. I mange år har de fortalt klart og højt hvad de kan lide og hvad de ikke kan lide. Derfor kan de nemt stille krav til en fremtidig partner. Og hvis en person ikke lever op til disse krav, kan personen godt glemme at komme med i overvejelserne omkring et fremtidigt parforhold. Dermed er man aldrig i tvivl om hvor man har hinanden henne.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *