Digital nomade?

Arbejde remote fra Berlin

Er du et af de heldige mennesker, som har mulighed for at arbejde hvor som helst? Du skal bare have adgang til internettet, og din lap top skal være rimeligt godt tunet. Er det tilfældet, så forstår jeg egentlig ikke, at du bliver ved med at sidde derhjemme i lejligheden. Du har jo alle mulighederne, som mange mennesker ønsker sig: Du kan rejse og opleve verden og samtidigt passe dit arbejde.

Bundet til kontoret

Mange mennesker er bundet af at skulle møde på en arbejdsplads. De ville gerne være i dit sted.
Men, nogle mennesker er også i sådan en situation, hvor de faktisk kan tilrettelægge deres arbejde, så de i perioder arbejder hjemmefra (eller et andet sted fra), og i andre møder op på arbejdspladsen.

Berlin

Nogle venner fandt ud af, at det er en mulighed, de har, som de er begyndt at implementere i deres liv. De gør følgende: De tilrettelægger deres arbejde med arbejdsgivere og kollegaer, så de kan ’frigøre’ en uges tid, hvor de arbejder hjemmefra. I den uge tager de så et eller andet sted hen, som de ikke har besøgt før. De arbejder derfra på halv tid i den uge – og resten af tiden bruger de så på at opleve stedet. I sidste måned havde de fundet billige flybilletter til Berlin. De tog afsted. Boede i en lille lejlighed. Arbejdede fra ca. kl. 8 – 12 hver dag og brugte resten af tiden på at opleve Berlin.

Paris er vidst næste stop

I næste måned er det deres plan, at de vil til Paris. Det kræver ikke, at du er ung og rejselysten. Mine venner er begge i 50’erne. De er dog ikke bundet af børns skolegang. Min pointe er, at man behøver ikke at være en digital nomade for at opleve verden udenfor de gængse ferieperioder. Overvej muligheden. Vi har lært at være meget mere fleksible i de sidste par år. Og der er mange billige flybilletter at finde på rejseportalen rejsepriser.dk.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *