Studenter

Selvfølgelig har det en vis reklameværdi, når man kan få sit firmanavn og logo vist frem på gaderne i byen, så jeg var ikke afvisende, da et par unge mennesker opsøgte mig i forretningen i går for at høre, om jeg ville være medsponsor på årets studenterkørsel, som skal foregå om et par uger, når de nye studenter har været oppe til eksamen i deres sidste fag.

De havde fået den ide, at de ved at få sat reklameskilte på siden af den lastbil, som skal fragte dem rundt i byen, kan få dækket udgifterne til køreturen. De fortalte, at det vognmandsfirma, som de har hyret til opgaven, har stor erfaring med alle slags festkørsel, så de turde godt love, at vognmandsfirmaet nok skal sørge for, at reklameskiltene bliver placeret, så de bliver så synlige som overhovedet muligt.

Og oven i købet er der tale om de efterhånden ganske berømte tidligere tyske militærlastbiler, så eksponeringsværdien skulle jo være på lads i den grad.

Det mindstebeløb, jeg i den forbindelse skulle betale, forekom mig at være fornuftigt nok, men selvfølgelig skal jeg også kalkulere med udgifterne til at få fremstillet et ordentligt reklameskilt. Men det sidste gør nu ikke så meget, for det kan jeg sikkert bruge i andre sammenhænge efterfølgende. Om ikke andet kan det jo være, at jeg også næste år vil være med til at sponsorere den årlige kørsel med studenter, og så vil jeg jo have reklameskiltet fra dette års kørsel.

Så jeg valgte at sige ja til det sponsorat, og jeg gav lidt mere end mindstebeløbet og sagde til de unge mennesker, at der jo også skal være penge til lidt drikkevarer. Du kan se mere her: https://studenter-kompagniet.dk/

I øvrigt har jeg det rigtig fint med, at firmaet er kendt for at have en meget høj sikkerhed. Det dur jo ikke, hvis der ikke er styr på den slags!

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *