Sådan finder du de rigtige gaver til pakkeleg

Pakkelegen er en af de helt store traditioner til de danske julefrokoster – og der skal selvfølgelig være rigeligt med pakker. Men hvordan vælger du lige noget, som rent faktisk bliver til glæde for alle?

Jo, først og fremmest er det jo ofte sjovest at have mange pakker, så vælg ikke de dyre ting. Ingen spiller pakkeleg for rent faktisk at få gaverne. I stedet så spiller vi for at få en masse gaver og stjæle dem fra hinanden. Det er altså sjovere at have disse pakker i hånden, end det, der egentligt er inde i dem!

Udover dette, så er det altid godt at købe sådan noget som slik og snacks. Det kan nemlig komme i et væld af størrelser og former, så man ikke ved, hvad man får i pakken. Samtidig, så kan alle lide dette, og så kan pakken også bruges til noget.

Til sidst, så bør det nævnes, at enhver pakkeleg selvfølgelig også skal have noget sjovt. Om det er en pakke mel, A4-ark eller noget helt tredje er egentligt underordnet. Det vigtige er, at det godt må være noget, som klør sig lidt oveni hovedet over!

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *