Prøv de skønne puslespil fra Wasgij

Disse dage er det blevet meget populært at sidde og male i malebøger, men i stedet kan du også prøve at lægge et Wasgij puslespil, det er nemlig dejligt afslappende samtidig med, at det er udfordrende.

Slap helt af med Wasgij

Der er ikke noget, som kan gøre det mere afslappet for dig end at sidde med et Wasgij puslespil og hygge dig. Du skal nok snart blive så koncentreret, at du glemmer alt andet omkring dig og kun tænker på dit Wasgij. Konceptet bag Wasgij er lidt anderledes end et normalt puslespil, da det billede som er på forsiden, ikke er det du skal samle

Wasgij konceptet er lidt anderledes

Mange vil nok undre sig lidt over dette navn, Wasgij og tænke, at det er et spil eller et ord der kommer fra østeuropa eller lignende. Men navnet Wasgij er faktisk det engelske ord for puslespil, men bare stavet omvendt. Så det giver mening på den måde.

Wasgij puslespil skiller sig desuden ud fra andre slags puslespil ved at være mere fokuseret på gåder fremfor en brik i en anden. Man skal således bruge lidt flere hjerneceller for at lave et Wasgij puslespil end så meget andet puslespil. Så giv det til dine børn, så de bliver endnu klogere.

Her finder du Wasgij puslespil

Det helt store udvalg af puslespil fra Wasgij finder du på nettet. Nørmere betegnet hos hyggeonkel.dk. Du kan se Wasgij puslespilene på denne side.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *