Flere og flere vælger e-cigaretter

Elektroniske cigaretter er et alternativ til de klassiske tobakscigaretter, som stadig er forholdsvist nyt på det danske marked. Ikke desto mindre vælger flere og flere danskere tobakken fra og går i stedet nye veje med e-cigaretterne. Det er der mange gode grunde til. Selvom forskningen på området endnu er sparsom, er der intet, der tyder på, at de elektroniske cigaretter skulle indeholde i nærheden af de 4000 giftige og kræftfremkaldende stoffer, som man har fundet i tobakscigaretterne. Desuden kan e-cigaretterne også medvirke i et fuldstændigt rygestop, hvilket jo er det allerbedste for sundheden. Sidst men slet ikke mindst er det billigere at ryge e-cigaretter i længden – så der er altså også en økonomisk fordel ved at skifte.

Let rygestoppet

Mange ønsker at stoppe med at ryge fuldstændig af flere forskellige grunde. Dog er det meget få det lykkes for, fordi der kan være mange komplikationer og gener forbundet med et rygestop. Elektroniske cigaretter kan være med til at lette disse gener og lægge en dæmper på rygetrangen. Samtidig mister man heller ikke det sociale i at gå ud at ryge med de andre, så man behøver ikke gå på kompromis med nydelsen for at gøre noget godt for sin sundhed.

Bredt marked

Markedet vokser i takt med at flere og flere vælger e-cigaretterne. Især på nettet er der snart ikke de e-væsker, du ikke kan få. Der udbydes nemlig nu smage med alt fra kagedej til mint og kanel. Herudover findes der også en smag af tobak, sådan at man kan imitere den fulde tobaksrygeroplevelse uden at skulle gå på kompromis med sin sundhed. E-væskerne findes desuden også både med og uden nikotin, så man også her har mulighed for at tilpasse sin e-cigaret fuldstændig til ens egne behov.

 

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *