El-cigaretter har indtaget markedet

Der er bestemt ikke tvivl om, at el-cigaretten har indtaget det danske marked. Faktisk har man fundet ud af at Danmark er det land, med flest el-cigaretter pr. indbygger.

Der er rigtig mange grunde til at el-cigarettens popularitet er vokset de seneste par år, og det er bestemt ikke nogen overraskelse, at det har taget danskere med storm på den måde. Du kan efterhånden finde utallige sælgere af el-cigaretter på markedet, så det er slet ikke til at overse, at el-cigaretten er et hit. Man bør dog være meget forsigtig, når man vælger at købe sig en el-cigaret på nettet, da ikke alle er lige troværdige og ikke alle el-cigaretter er i lige god kvalitet.

Det, at el-cigaretten har indtaget markedet, har bestemt også gjort, at flere og flere sælgere har fået øjnene op for dette og det, at der er en masse penge at hente, ved at forhandle disse. Rigtig mange sælgere prøver derfor at få så meget ud af det som overhovedet muligt, og importerer derfor el-cigaretterne fra Kina, super billigt, for så at kunne få en større avance. Netop disse sælgere bør man være ekstra opmærksom på, da el-cigaretterne fra Kina ofte ikke er i god kvalitet og derfor kan være penge lige ud af vinduet. Så selvom at el-cigaretten har indtaget markedet, så er det ikke kun en fordel, da mange sælgere er ligeglade med at yde god service over for kunderne – de vil bare tjene penge, og ser her deres snit til dette, da el-cigaretten er så populær for tiden. En af de e-cigaret webshops, som har gjort op med de billige produkter og satser på kvalitet i både produkter og service er Smartsmoke.

Umiddelbart forventes der ikke nogle sundhedsskadelige ting forbundet med en el-cigaret, så derfor virker det til, at de er kommet for at blive. Der er stadig en del diskussion om hvorvidt væskerne i el-cigaretten er skadelige eller ikke, men indtil videre er de hvert fald ikke forbudte på markedet.

Derfor hedder det at dampe på en e-cigaret

E-cigaretten har taget Danmark med storm, og flere og flere benytter sig af den. Måske har du hørt vendingen, ”At dampe på en e-cigaret”. Stort set alle med en e-cigaret bruger denne vending, hvilket måske kan virke underligt for en person, som ikke umiddelbart er inde i det samme univers og kender til de nærmere detaljer om e-cigaretten. Det kan måske lyde lidt mærkeligt, for ryger man ikke blot, ligesom man ville gøre med en cigaret? Jo, i bund og grund er det det samme, men der er en helt naturlig forklaring på, hvorfor det hedder, at dampe på en e-cigaret. En e-cigaret har et batteridrevet varmelegeme inde i sig, og det er den, der varmer den væske op, som man har tilført i sin e-cigaret. Når det sker, så opstår der damp, hvilket kan ligne røg på mange måder. Det er netop denne damp, der gør, at folk med en e-cigaret er begyndt at bruge vendingen. For det er jo reelt set det, der sker i processen. Man indånder dampen, når man ryger på en e-cigaret, ligesom man indånder røgen, når man ryger en almindelig cigaret. Derfor hedder det, at dampe på en e-cigaret og vendingen er efterhånden blev ret normal blandt folk.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *