Bedste blespande

Langt de fleste mennesker vil svare at børn er meget nuttede, hvis man spørger dem om de er det eller ej. Og langt de fleste mennesker vil svare at børnenes bleer ikke er det, hvis man stiller dem det samme spørgsmål om børnenes bleer. Det som de fleste forældre må sande når de får børn er at det ikke er sjovt at skifte bleer på børn og at de lugter. Men fortvivl ikke, med en blespand er løsningen meget nem.

Beskidte bleer og lugt gener er en del af hverdagen når der er babyer i hjemmet. Noget som alle forældre har oplevet. Heldigvis er det meget nemt at mindske lugt gener og risiko for spredning af bakterier. Med en kvalitets blespand kan du nemt og bekvemt skille dig af med en beskidt ble på en retligt og hygiejnisk måde.

Babyudstyr | Hvad skal man have? Se guiden her

Det kan måske lyde sært at en særskilt skraldespand til bleer kan mindske lugten og risikoen for spredning af bakterier. Men hemmeligheden bag en kvalitets blespand er systemet som findes i lågen. I modsætning til en almindelig skraldespand har en blespand et låg system som består af tre dele. Disse tre separate dele sikrer at hverken lugt eller bakterier kommer ud af blespanden. Dette vil sige at du nemt og bekvemt kan smide en beskidt ble i din blespand uden bekymringer om lugt gener og vildfarne bakterier.

Tit og ofte har blespanden en fod pedal som gør det muligt for dig at åbne blespanden og smide beskidte bleer uden brug af hænder. Desuden har blespanden en meget smart og integreret system som sikrer at du ubesværet kan skifte pose. Og når posen er fyldt åbnes ganske enkelt fronten på blespanden hvilket gør det muligt for dig at binde posen og skære den fri med den integrerede kniv. Dermed er blespanden klar til brug – nemt og bekvemt.

Kvalitets blespanden har mange fordele. En af dem er den antibakterielle film som findes i poserne. Med denne er hygiejnen simpelthen på plads og du kan smide den brugte ble i blespanden med god samvittighed velvidende om at risikoen for spredning af bakterier er ganske enkelt forsvindende lille.

De smarte refill systemer går det meget nemt for dig at skifte posen. Du vil aldrig mere løbe tør for poser til din blespand. For når din pose patron er løbet tør for poser kan du udskifte den uden bæster med de smarte patroner. Dermed er ble skift blevet ganske enkelt meget hurtigere og nemmere.

I vores hektiske hverdag er tiden knap og ved at investere i en smart blespand kan du spare tiden på det besværlige og få mere tid til hygge, sjov og ballade med dit barn. Det er i sidste ende disse sjove øjeblikke vi husker for altid.

Læs flere babyguides på Babyland.dk

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *